Informatie en Voorwaarden

  1.  Proefles: we nodigen iedereen uit voor 1 gratis proefles.
  2. Abonnementsperiode: bij Waalsport heb je de keus om lid te worden voor de duur van een half jaar of een jaar. Na de abonnementsperiode geldt een opzegtermijn van 1 maand.
  3. Opzeggen: wanneer je je lidmaatschap wilt beëindigen meld je dat ons voor afloop van de abonnementsperiode per mail. Na de abonnementsperiode geldt een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen dient schriftelijk te geschieden (mag ook per mail). De opzegging krijg je van ons per mail bevestigd.
  4. Frequentie: je hebt de keuze tussen eenmaal in de week sporten of onbeperkt.  Welke tak van sport je kiest maakt niet uit, je mag in beide gevallen deelnemen aan alle activiteiten.Wanneer je eenmaal in de week komt sporten mag je ook verschillende activiteiten achter elkaar doen.
  5. Betaling: Je kunt kiezen om de kosten van het abonnement gespreid te betalen, dan werken we met automatische incasso per maand. Je mag de kosten van een abonnement ook ineens voldoen voor aanvang van het lidmaatschap.Je betaalt eenmalig €26,00 inschrijfgeld.Voor de actuele prijsstelling zie Prijzen.
  6. Programma: het programma dat we bieden kan wijzigen. Er kunnen groepslessen bijkomen maar ook wegvallen omdat er bijvoorbeeld geen animo voor is. Voor alle Groepsactiviteiten moet je je aanmelden via de workoutagenda (inschrijven groepslessen op de homepagina). Je krijgt hiervoor inloggegevens bij je inschrijving. Als je dat niet doet bestaat de kans dat de les vol is, maar ook dat de les afgelast wordt vanwege onvoldoende aanmeldingen. De minimale groepsgrootte bij groepsactiviteiten is 4 personen. Wanneer er minder mensen aangemeld zijn mailen we je om door te geven dat een les niet doorgaat. Voor het actuele programma zie Programma.
  7. Openingstijden: Waalsport is dagelijks geopend. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 08.30 uur tot 13.00 uur en van 15.00 uur tot 22.30 uur, op vrijdag van 08.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.30 uur tot 14.00 uur. Op officiële feestdagen en de vrijdag van de Nijmeegse Vierdaagse is Waalsport geopend als op zondag, met uitzondering van eerste kerstdag en nieuwjaarsdag, dan zijn we gesloten. Op officiële feestdagen zijn er geen groepsactiviteiten. In de zomervakantie is Waalsport ‘s middags tussen 13.00 uur en 17.00 uur gesloten.
  8. Vakantie: Het is niet mogelijk om vakantie op te nemen. Alleen voor de activiteit streetdance geldt dat het mogelijk is om 1 maand vakantie op te nemen.
  9. Inschrijven: je bent van harte welkom om je in te schrijven bij de balie van Waalsport.